Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
You

YouBlijf verwonderd!

Valckenaers & Vanhoudt vandaag, 19 januari, in mineur met troostende muziek van Olafur Arnalds, Valgeir Sigurðsson, Hildur Guðnadótti, Donna Khalifé, Ameel Brecht, Bram De Looze, Kim Van den Brempt, Down the Track, Raphaël Imbert, Kinan Azmeh, Juri Seo en Lera Auerbach en in gedachten onze net overleden collega Guy Mampaey, webmaster en digitale duizendpoot van Klara.
I.M. Guy Mampaey (6 januari 1972 - 18 januari 2020)©Klara

I.M. Guy Mampaey (6 januari 1972 - 18 januari 2020)

Hij is is zaterdagochtend onverwacht aan een hartfalen bezweken. Gedreven en gepassioneerd loodste hij Klara door de digitale evolutie die we de jongste jaren kenden. Eerder werkte hij voor het webteam van Donna, MNM en Radio 2. Bij Klara werkte hij mee aan de ontsluiting van podcasts in de app en de publicatie ervan op andere platformen. Guy was niet alleen voor Klara maar ook voor de hele VRT-radio van onschatbare waarde. Hij deelde zijn kennis en passie genereus, ook met collega’s van andere merken. Onze gedachten gaan uit naar zijn ouders, familie en vrienden. Dag Guy!

Valckenaers & Vanhoudt

Gerrit Valckenaers en Bart Vanhoudt gaan iedere zondag om 20u op zoek naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones. En op vrijdagavond volgt om 22u een herkansing voor wie dat zou hebben gemist.

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vv@klara.be

Elke zondag van 20 tot 22 uur, en in herkansing op vrijdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.