Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een abonnement voor de opera

Win een abonnement voor de operaKunst & Cultuur

Het nieuwe seizoen van Opera Ballet Vlaanderen heeft enkele mooie opera’s in petto. Klara geeft een exclusief duo-abonnement weg voor 5 voorstellingen: Das Wunder der Heliane, Falstaff, Pelléas et Mélisande, Parsifal en De Speler.
Affichebeeld De Speler

Affichebeeld De Speler © Kati Heck

En om het nog mooier te maken, krijgt u er van ons nog eens Beethovens Eroica bovenop. U zal uw ogen en oren de kost kunnen geven.

Het hele programma van Opera Ballet Vlaanderen vindt u hier: operaballet.be/nl

Maar voor wat hoort wat. Speel mee en maak kans! (en bekijk het filmpje voor een tip)

Het wedstrijdformulier kan u onder het filmpje vinden.

Meespelen kan tot dinsdagavond 11 juli om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Sylvia Broeckaert over Rodelinda van George Frederic Handel

'AUTOROUTE DU SOLEIL' OP SPOTIFY

De 'Autoroute du Soleil', oftewel 'de snelweg naar de zon’, is de bekendste route van Europa. 800 kilometer asfalt, van het drukke Parijs naar La Méditerranée. Elke zomer trekt er weer een lange sliert gezinswagens, caravans en mobilhomes langs, op weg naar de zon. En op de autoradio: de mooiste Franse muziek.

Naar welke muziek luistert u, onderweg naar het zuiden van Frankrijk? Piano van Satie of Debussy? Heerlijke barok van Rameau of Lully? Een symfonietje van Berlioz? Chansons van Brassens of Gainsbourg? Of toch liever jazz van Grapelli? Onze Spotifylijst is dé ideale passagier voor onderweg.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft. 

Presentatie: Cara Van der Auwera / Sieglinde Michiel

Samenstelling: Els Van Hoof

Contact: espresso@klara.be