Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win een abonnement voor Symfonieorkest Vlaanderen!

Win een abonnement voor Symfonieorkest Vlaanderen!Klassieke muziek

'Leve Lenny!' kraaien we in 2018. Want de legendarische Amerikaanse componist Leonard Bernstein zou 100 kaarsjes mogen uitblazen. Een eeuwfeest voor een kleurrijk en flamboyant figuur: veelzijdig componist, inspirerende dirigent, bevlogen leermeester en geëngageerde rebel.
Leonard Bernstein

Leonard Bernstein

De soundtrack voor dit feestgedruis laat zich raden: Symfonieorkest Vlaanderen speelt een keur aan werken van de master himself. Dirk Brossé leidt de feestelijkheden. Happy Birthday, Mister Bernstein!

Maar er is nog meer. Want het abonnement is goed voor zeven geweldige concerten met werk van Sibelius, Tsjaikovski, Rachmaninov, Beethoven, Korngold, Barber, Pärt en Grieg. En uiteraard Bernstein!

En u kan erbij zijn, in Brugge of in Antwerpen. Los een eenvoudige vraag op, maak een keuze tussen 2 opties en wie weet viert u op onze kosten Bernsteins verjaardag. Het wedstrjdformulier staan helemaal onderaan deze pagina, onder het filmpje

Een tip nodig voor de wedstrijdvraag? Bekijk dan even het filmpje hieronder

Alle informatie over het abonnement van Symfonieorkest Vlaanderen kan u via deze link vinden

Meespelen kan tot woensdagavond 16 augustus om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Televisiespot Klarafy - Bart Peeters

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft. 

Presentatie: Cara Van der Auwera / Sieglinde Michiel

Samenstelling: Els Van Hoof

Contact: espresso@klara.be