Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Alfa Papyrus is de 'Iedereen Klassiek Boetiek 2018'

Alfa Papyrus is de 'Iedereen Klassiek Boetiek 2018'Blijf verwonderd!

In de aanloop naar 'Iedereen Klassiek' duiken ook de Brugse handelaars met plezier in dit klassieke bad. Dertien onder hen maten hun zaak een zwierig, verrassend en stijlvol klassiek jasje aan. Voor het eerst bracht niet enkel een professionele jury maar ook het brede publiek zijn stem uit in de wedstrijd Iedereen Klassiek Boetiek.
© VRT rr

Alfa Papyrus is de winnaar van Boetiek Klassiek

Tussen 20 oktober en 26 oktober werden maar liefst 660 publieksstemmen geregistreerd. Alle stemmen werden geteld en het is Alfa Papyrus (Eekhoutstraat 25 – 8000 Brugge) dat de 'Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2018' binnenrijfde. Ook 1 van de publieksstemmers valt in de prijzen en wint een cadeaubon ter waarde van 100€, te besteden in één van de deelnemende handelszaken.

De hele etalage van Alfa Papyrus ademt muziek, tot in de kleinste details. De focus is breed gehouden, en overstijgt het puur klassieke. Knap!
Uit het juryrapport Iedereen Klassiek Boetiek 2018
Alfa Papyrus
Alfa Papyrus ontvangt de Boetiek Klassiek prijs
Alfa Papyrus
De winnende etalage

Iedereen Klassiek 2020

Ook dit jaar verwelkomt Klara muziekliefhebbers in Brugge op Iedereen Klassiek. We gaan voor een extra veilige editie, met klinkende namen als Wannes Cappelle en Astrid Stockman, verrassende projecten voor de hele familie en heerlijke orkestmuziek door onder meer Bryggen en Brussels Philharmonic. Reserveer je ticket vanaf 12 oktober!