Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Amok 2019 (Brugge)

Amok 2019 (Brugge)Jazz

Van 8/11 t.e.m. 17/11 vindt in Brugge het multidisciplinaire stadsfestival Amok plaats. Tijdens AMOK duikt kunstencentrum KAAP tien dagen lang in de Brugse Stadsrepubliek, een eigentijds stadsontwikkelingsproject in de Sint-Jakobsbuurt.
Amok Brugge

Amok Brugge

AMOK is een microkosmos met een eigen dynamiek en wil een stedelijke beweging op gang brengen. Bands zoals Echoes of Zoo & Ottla tekende alvast present en ook Lies Steppe is te gast en praat met jonge musici zoals Hendrik Lasure.


Verder trekken we vanavond richting Chicago en laten u nieuw werk ontdekken van Jaimie Branch & Tomeka Reid. En Misha Mengelberg die speelde er in 1998 een waanzinnig goed concert dat onlangs heruitgegeven werd bij het Zwitserse label Hatlogy.
Live mag u nog eens genieten van het memorabele concert door de Mingus Big Band (Jazz Middelheim 2017). Zij komen trouwens op 30 oktober naar CC. Zwanenberg, Heist-op-den-Berg

Late Night Jazz

Uw wekelijkse update rond jazz actua, nieuwe releases, interessante concerten en verrassende vondsten. Lies Steppe verkent voor u de wereld van de jazz en omstreken.

Presentatie: Lies SteppeĀ - Tine De Donder

Samenstelling: Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via jazz@klara.be

Elke maandag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.