Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Antennafestival

AntennafestivalBlijf verwonderd!

Late Night Shift deze week met Joke Lanz & Jonas Kocher, Sufjan Stevens & Lowell Brams, Alexander Hacke & Danielle de Picciott, Negativland, Asa Tone, Erlend Apneseth, The Cray Twins en aandacht voor het Antennafestival, op 21 en 22 februari in Evergem, met o.m. Poltrock, Jürgen de Blonde, Hiele en een hommage aan André Stordeur. Tune in Joh!
AntennA Festival

Vrijdag 21 februari een André Stordeur-tribute op het Antennafestival in Evergem

De gezondheidstoestand van André Stordeur laat het niet toe zelf op te treden dus werd geopteerd een eerbetoon te organiseren onder curatele van oud-leerling Guy Drieghe-D. De 'con_Tributing' artiesten voor het tribute zijn: Willy Van Buggenhout & Françoise Vanhecke (ISFV® Inhaling Singer) en Guy Drieghe-D. Dit zijn oud-leerlingen van André. Verder komt er nog prominent 'jong geweld', zoals Roman Hiele, Philippe Petit (FR), Floris Vanhoof en Didah Drieghe-D.

Eén voor één brengen zij hulde aan André Stordeur, de pionier en grondlegger van de Belgische elektronica. Een unieke en éénmalige concertbelevenis die geen enkele liefhebber van elektronische muziek mag missen.

Late Night Shift

Welkom in een wereld vol klankavontuur!

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via latenight@klara.be

Elke donderdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.