Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Bachcantates in Klara Live op donderdag 18 februari

Bachcantates in Klara Live op donderdag 18 februari Klassieke muziek

De jaarlijkse Bach Akademie Brugge is niet live mee te maken in deze tijden, maar het Concertgebouw Brugge zorgde wel voor een aantrekkelijk online programma.
Johann Sebastian Bach©VRT rr

Johann Sebastian Bach

Klara Live selecteerde uit dit aanbod een concert met het Collegium Vocale Gent onder leiding van Philippe Herreweghe. Op het programma drie Bachcantates die al lang op zijn verlanglijstje stonden: Brich dem Hungrigen dein Brot, BWV39; Schauet doch und sehet, BWV46 en Wer nur den lieben Gott lässt walten, BWV93

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.