Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win duotickets voor Ballet in de Cinema: A Contemporary Evening

Win duotickets voor Ballet in de Cinema: A Contemporary EveningKlassieke muziek

Op zondag 19 maart programmeert Kinepolis om 15.30 uur de meeslepende balletvoorstelling 'A Contemporary Evening', live uitgezonden in HD, vanuit het Bolshoi Theater in Moskou. En wij mogen duotickets uitdelen.
Beeld uit A Contemporary Evening

Beeld uit A Contemporary Evening

A Contemporary Evening

Het Bolshoitheater neemt moedig een nieuwe uitdaging op zich in de vorm van een drieluik van werken door drie meesters van de moderne en hedendaagse choreografie. Het genootschap voert voor het eerst The Cage op van de legendarische Oscarwinnende choreograaf Jerome Robbins, die een meester is in het visualiseren van muziek en het vertalen van die muziek naar bewegingen.
Samen met Harald Landers hulde aan het klassiek ballet in Études en Alexei Ratmansky’s kleurrijke en door folklore geïnspireerde Russian Seasons, brengt A Contemporary Evening een aantal van de beste dansers ter wereld samen met meesters van de moderne choreografie. Het resultaat belooft een buitengewone synthese te worden van Robbins’ energie, Landers virtuositeit en Ratmansky’s snedige genialiteit brengen.

Geef hieronder een antwoord op de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag en selecteer de bioscoop van uw keuze om kans te maken op zo'n duoticket!

Meespelen met deze wedstrijd kan tot maandagavond 13 maart 2017 om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.