Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Café Métropole - kom naar de opname

Café Métropole - kom naar de opnameBlijf verwonderd!

Schrijf in voor Spaanse concertavond op woensdag 28 november

Ialma - Café Métropole - 28 november

Klara presenteert vier concertavonden 'Café Métropole', waarbij Ronny Mosuse peilt naar muziek en cultuur die zijn meegereisd met migranten die in ons land zijn terechtgekomen, vroeger en nu.

Op woensdag 28 november is het land van herkomst Spanje. Ronny Mosuse peilt naar verhalen van Spaanse muzikanten die in ons land leven, naast het verhaal van Myrddin de Cauter die zich op de flamenco gestort heeft, of van Guido Declercq, die een flamencoreisgids heeft geschreven. Er zijn optredens van Ialma (met Didier Laloy en Maarten Decombel), het trio van Esteban Murillo, en het duo Myrddin & Imre de Cauter. Er zijn gesprekken met Guido Declercq, Angel Bernardino en Pablo Fernandez Alonso.

Café Métropole, opname woensdagavond 28 november, 20.00 - 22.00 uur (deuren 19.30 uur), Toots-studio VRT, Reyerslaan 52, 1043 Brussel.

Schrijf u in voor de opname via world@klara.be of door een berichtje te sturen via de Klara-app (klik bovenaan in de app op 'reageer'). Zet in uw bericht ook meteen hoeveel tickets u graag zou hebben.

Uitzendingen 'Café Métropole': van 13 januari tot en met 3 februari 2019, 4 zondagen lang, telkens om 18.00 uur op Klara, klara.be en de Klara-app

Jean-Luc Goffinet
Esteban Murillo Trio - 28 november - Café Métropole