Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download aflevering 2 van Cher Claude

Herbeluister of download aflevering 2 van Cher ClaudeKlassieke muziek

Op zondag 27 mei kon u luisteren naar de tweede aflevering van de opgefriste versie van Cher Claude over Claude Debussy. Het programma is herbeluisterbaar, maar ook beschikbaar als podcast. U kan de aflevering vinden via iTunes, RSS en via download hier op de site...

Cher Claude - beeld uit de televisiespot

Zondag 27 mei 2018 - Aflevering 2

In deze tweede aflevering spoelen we helemaal terug naar de tijd dat Claude Debussy nog Achille heette. Hij was nog druk zoekende naar een eigen muziektaal. Een teenager vol twijfels, daarna een jongeheer die zich afkeerde van irrelevante bekroningen als de Prix de Rome, en tenslotte een volleerd componist met Prélude à l’après-midi d’un faune, zijn eerste meesterwerk.

Zondagavond 24 juni 2018 kan u vanaf 18 uur live naar de 6de (en allerlaatste) aflevering luisteren via Klara, Klara.be en de Klara-app.
Daarna kan u die herbeluisteren via klara.be en de Klara-app.

Maar alle afleveringen zijn ook beschikbaar als gratis podcast, via iTunes en via RSS.

Via onze podcastpagina kan u de linken naar iTunes en RSS vinden. Of u kan de afleveringen via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Cher Claude

Op 25 maart 2018 was het exact 100 jaar geleden dat Claude Debussy overleed. Daarom kan u vanaf 20 mei luisteren naar een volledig opgefriste versie van 'Cher Claude'.

Presentatie: Thomas Vanderveken

Samenstelling: Annick Lesage & Greet Van 't veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via cherclaude@klara.be

Vanaf 20 mei, 6 zondagen lang, telkens van 18 tot 20 uur via Klara, klara.be, de Klara-app én als podcast.