Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download aflevering 3 van Cher Claude

Herbeluister of download aflevering 3 van Cher ClaudeKlassieke muziek

Op zondag 3 juni kon u luisteren naar de derde aflevering van de opgefriste versie van Cher Claude over Claude Debussy. Het programma is herbeluisterbaar, maar ook beschikbaar als podcast. U kan de aflevering vinden via iTunes, RSS en via download hier op de site...

Cher Claude - beeld uit de televisiespot

Zondag 3 juni 2018 - Aflevering 3

Claude Debussy was un homme à femmes. Hij aanbad ze, hij had ze nodig, het waren zijn muzen. Voor één type viel hij als een blok: het slanke, mysterieuze Mélisande-type, inspiratiebron voor een heleboel schitterende composities. Maar mooie liedjes klinken soms vals. Zijn liefdesleven vormde een haard van intriges. Deze 3e aflevering onthult een minder bekend aspect van ‘cher’ Claude.

Zondagavond 24 juni 2018 kan u vanaf 18 uur live naar de 6de (en allerlaatste) aflevering luisteren via Klara, Klara.be en de Klara-app.
Daarna kan u die herbeluisteren via klara.be en de Klara-app.

Maar alle afleveringen zijn ook beschikbaar als gratis podcast, via iTunes en via RSS.

Via onze podcastpagina kan u de linken naar iTunes en RSS vinden. Of u kan de afleveringen via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Cher Claude

Op 25 maart 2018 was het exact 100 jaar geleden dat Claude Debussy overleed. Daarom kan u vanaf 20 mei luisteren naar een volledig opgefriste versie van 'Cher Claude'.

Presentatie: Thomas Vanderveken

Samenstelling: Annick Lesage & Greet Van 't veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via cherclaude@klara.be

Vanaf 20 mei, 6 zondagen lang, telkens van 18 tot 20 uur via Klara, klara.be, de Klara-app én als podcast.