Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download aflevering 6 van Cher Claude

Herbeluister of download aflevering 6 van Cher ClaudeKlassieke muziek

Op zondag 24 juni kan u luisteren naar de zesde en laatste aflevering van de opgefriste versie van Cher Claude over Claude Debussy. Het programma zal na uitzending herbeluisterbaar zijn, maar de podcast-versie van alle afleveringen kan u nu al vinden via Apple Podcasts, iTunes, RSS en via download hier op de site...

Cher Claude - beeld uit de televisiespot

De laatste levensjaren van Claude Debussy waren niet de vrolijkste. Hij was ziek en eenzaam, maar al teisterde kanker zijn lichaam, zijn geest bleef oneindig sterk. Uit zijn bruisende brein bleven geniale composities stromen. De 12 Etudes zijn maar één voorbeeld. Met de vriendschappen ging het alsmaar verder bergaf. Debussy stierf tenslotte een eenzame dood. Hij werd in 1918 ten grave gedragen, in volle oorlogsgeweld

Zondagavond 24 juni 2018 kan u vanaf 18 uur live naar de 6de (en allerlaatste) aflevering luisteren via Klara, Klara.be en de Klara-app.
Daarna kan u die herbeluisteren via klara.be en de Klara-app.

Maar alle afleveringen zijn ook beschikbaar als gratis podcast, via iTunes en via RSS.

Via onze podcastpagina kan u de linken naar iTunes en RSS vinden. Of u kan de afleveringen via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Cher Claude

Op 25 maart 2018 was het exact 100 jaar geleden dat Claude Debussy overleed. Daarom kan u vanaf 20 mei luisteren naar een volledig opgefriste versie van 'Cher Claude'.

Presentatie: Thomas Vanderveken

Samenstelling: Annick Lesage & Greet Van 't veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via cherclaude@klara.be

Vanaf 20 mei, 6 zondagen lang, telkens van 18 tot 20 uur via Klara, klara.be, de Klara-app én als podcast.