Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019Blijf verwonderd!

Ook de Brugse handelaars doken dit jaar opnieuw met plezier in het klassieke bad van 'Iedereen Klassiek'. Twaalf onder hen maten hun zaak een zwierig, verrassend en stijlvol klassiek jasje aan. De stemmen van de professionele jury en de publieksjury zijn geteld en leverden een duidelijke winnaar op.
© VRT rr

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

En het is Chocolaterie Dumon (Simon Stevinplein 11, Brugge) die de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019 binnenrijfde. Ook een van de publieksstemmers valt in de prijzen en wint een cadeaubon ter waarde van 100€, te besteden in één van de deelnemende handelszaken.

Als jury hebben we gelet op creativiteit, aantrekkelijkheid en de link met klassieke muziek. Op al deze punten heeft Chocolaterie Dumon een heel hoge score behaald. De vele details in combinatie met de raamschildering maken het tot een plaatje.
Uit het juryrapport Iedereen Klassiek Boetiek 2019
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Iedereen Klassiek 2019

Iedereen Klassiek: gratis klassiek in en rond het Concertgebouw Brugge! Klara zendt live uit van 10 tot 18 uur.

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het opnieuw tijd voor Iedereen Klassiek, oftewel hét feest van de klassieke muziek. Wie er de afgelopen jaren bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereidt het Concertgebouw een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. Nodig voor dit gratis evenement dus familie en vrienden uit en laat hen kennismaken met de kracht en schoonheid van Bach, Beethoven en Brugge.

Presentatie: Sieglinde Michiel en Katelijne Boon

Samenstelling: Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be