Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019Blijf verwonderd!

Ook de Brugse handelaars doken dit jaar opnieuw met plezier in het klassieke bad van 'Iedereen Klassiek'. Twaalf onder hen maten hun zaak een zwierig, verrassend en stijlvol klassiek jasje aan. De stemmen van de professionele jury en de publieksjury zijn geteld en leverden een duidelijke winnaar op.
© VRT rr

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

En het is Chocolaterie Dumon (Simon Stevinplein 11, Brugge) die de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019 binnenrijfde. Ook een van de publieksstemmers valt in de prijzen en wint een cadeaubon ter waarde van 100€, te besteden in één van de deelnemende handelszaken.

Als jury hebben we gelet op creativiteit, aantrekkelijkheid en de link met klassieke muziek. Op al deze punten heeft Chocolaterie Dumon een heel hoge score behaald. De vele details in combinatie met de raamschildering maken het tot een plaatje.
Uit het juryrapport Iedereen Klassiek Boetiek 2019
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Iedereen Klassiek 2021

Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassiek. Wie er eerder al bij was, kan erover getuigen, zó vier je feest met klassieke muziek.
Samen met het Concertgebouw en de vele partners in Brugge stelt Klara een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. We warmen op met het nieuwe Brugse strijkorkest Bryggen en sluiten traditiegetrouw af met Brussels Philharmonic.

Met Bryggen, Brussels Philharmonic, Let’s Klez, Tana Quartet, Crossbones | Trombone Collective, Vlaams Radiokoor, Opera Caramba, Psallentes, Belgian Brass Soloists, Ignace Michiels, Wim Berteloot

Live mee te maken in Brugge, na reservatie. Of te volgen op Klara, of via de Klara-app