Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019Blijf verwonderd!

Ook de Brugse handelaars doken dit jaar opnieuw met plezier in het klassieke bad van 'Iedereen Klassiek'. Twaalf onder hen maten hun zaak een zwierig, verrassend en stijlvol klassiek jasje aan. De stemmen van de professionele jury en de publieksjury zijn geteld en leverden een duidelijke winnaar op.
© VRT rr

Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

En het is Chocolaterie Dumon (Simon Stevinplein 11, Brugge) die de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019 binnenrijfde. Ook een van de publieksstemmers valt in de prijzen en wint een cadeaubon ter waarde van 100€, te besteden in één van de deelnemende handelszaken.

Als jury hebben we gelet op creativiteit, aantrekkelijkheid en de link met klassieke muziek. Op al deze punten heeft Chocolaterie Dumon een heel hoge score behaald. De vele details in combinatie met de raamschildering maken het tot een plaatje.
Uit het juryrapport Iedereen Klassiek Boetiek 2019
Chocolaterie Dumon wint de Iedereen Klassiek Boetiek Trofee 2019

Iedereen Klassiek 2020

Ook dit jaar verwelkomt Klara muziekliefhebbers in Brugge op Iedereen Klassiek. We gaan voor een extra veilige editie, met klinkende namen als Wannes Cappelle en Astrid Stockman, verrassende projecten voor de hele familie en heerlijke orkestmuziek door onder meer Bryggen en Brussels Philharmonic. Reserveer je ticket vanaf 12 oktober!