Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Claïs Lemmens gebruikt Klarafy!

Claïs Lemmens gebruikt Klarafy!Klassieke muziek

Claïs Lemmens is 24 jaar oud en houdt niet alleen van klassiek, maar ook van indie, elektro of rock. Welke tips krijgt zij van Klarafy?
Claïs Lemmens

Claïs Lemmens

Klassieke muziek ontdekken of waarom niet hertondekken?
Klarafy vertaalt jouw favoriete muziek naar de gepaste klassieke muziek. Heel eenvoudig. Ga naar klarafy.be, log je in via Spotify, selecteer een van je afspeellijsten en Klarafy doet de rest. 
 

Claïs Lemmens was al overtuigd van klassieke muziek, maar herontdekte via Klarafy de tango van Stravinsky. Luister naar haar verhaal in Iedereen Klassiek via onderstaand geluidsfragment.

Zin om zelf uw resultaten met ons te delen tijdens de uitzendingen van Iedereen Klassiek? Mail naar iedereenklassiek@klara.be, vertel ons wie of wat je hebt leren kennen dankzij Klarafy en win een mooie klassieke cd (in de veronderstelling dat Klarafy-gebruikers geen grote klassieke collectie hebben staan).

Doen! 

 

Claïs Lemmens - Klarafy

Iedereen Klassiek

Een zondagse voormiddag met een aantal van de mooiste en meest aangrijpende bladzijden uit de klassieke muziek, als een zomers boeket geplukt uit de Klara-boeken Iedereen Klassiek en Iedereen Opera.

Presentatie: Sylvia Broeckaert / Tom Verheyden / Tine De Donder / Kristof Lowyck

Samenstelling: Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zondag, telkens van 10 tot 12 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.