Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Claïs Lemmens gebruikt Klarafy!

Claïs Lemmens gebruikt Klarafy!Klassieke muziek

Claïs Lemmens is 24 jaar oud en houdt niet alleen van klassiek, maar ook van indie, elektro of rock. Welke tips krijgt zij van Klarafy?
Claïs Lemmens

Claïs Lemmens

Klassieke muziek ontdekken of waarom niet hertondekken?
Klarafy vertaalt jouw favoriete muziek naar de gepaste klassieke muziek. Heel eenvoudig. Ga naar klarafy.be, log je in via Spotify, selecteer een van je afspeellijsten en Klarafy doet de rest. 
 

Claïs Lemmens was al overtuigd van klassieke muziek, maar herontdekte via Klarafy de tango van Stravinsky. Luister naar haar verhaal in Iedereen Klassiek via onderstaand geluidsfragment.

Zin om zelf uw resultaten met ons te delen tijdens de uitzendingen van Iedereen Klassiek? Mail naar iedereenklassiek@klara.be, vertel ons wie of wat je hebt leren kennen dankzij Klarafy en win een mooie klassieke cd (in de veronderstelling dat Klarafy-gebruikers geen grote klassieke collectie hebben staan).

Doen! 

 

Claïs Lemmens - Klarafy

Iedereen Klassiek

Loopt u soms verloren in de wijde wereld van de klassieke muziek of bent u wel geïnteresseerd maar weet u niet waar te beginnen? Of walst u gewoon graag door de kamer op dat ene onovertroffen ballet? Dan is Iedereen Klassiek voor u geknipt. Maar ook wie verbluffende ontdekkingen wil doen in het minder bekende repertoire moet zeker luisteren. Iedereen welkom in Iedereen Klassiek!

Presentatie: Tom Verheyden

Samenstelling: Greet Van 't veld

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zondag, telkens van 14 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.