Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Claudio Magris te gast op Bru∙Taal

Claudio Magris te gast op Bru∙TaalKunst & Cultuur

De Italiaanse schrijver Claudio Magris, al jaren een gedoodverfde favoriet voor de Nobelprijs, is een van de gasten op Bru∙Taal. Luc Devoldere kent de schrijver persoonlijk.
Foto van de auteur Claudio Magris

Claudio Magris - © Yuma Martellanz

Bru∙Taal is een nieuw internationaal literatuurfestival dat in mei in Brugge plaatsvindt. Het presenteert vele gerenommeerde gasten, van Cees Nooteboom en Arnon Grunberg tot Philippe Claudel en Sandro Veronesi. Eén van de absolute toppers op de affiche is zonder twijfel de Italiaanse schrijver en denker Claudio Magris, die al jaren hoog figureert op het lijstje met kandidaten voor de Nobelprijs literatuur.

Luc Devoldere, de hoofdredacteur van Ons Erfdeel en italofiel, heeft Magris verschillende keren ontmoet. Hij vertelt wat Magris zo bijzonder maakt.

U hoort op Klara de komende weken meer over Bru∙Taal. Happy Hour maakt er een live-uitzending op de openingsavond. Alle info over het festival via www.brutaalbrugge.be.

Luc Devoldere over Claudio Magris

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur en in het weekend van 07 tot 10 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.