Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Club Klara met Klarafy?

Club Klara met Klarafy?Klassieke muziek

Voor de uitzending van nu zondag zijn we op zoek naar uw favoriete niet-klassieke muziek. Het klassieke resultaat via Klarafy krijgt u zondag te horen in Club Klara
Logo Klarafy

Klarafy

 

 

 

 

Houdt u van Céline Dion haar 'All by myself'? Dan houdt u misschien ook van het tweede pianoconcerto van Sergei Rachmaninov.
Houdt uw zoon van de gitaarmuziek van Muse? Dan houdt hij ongetwijfeld ook van de Toccata en Fuga van Bach.
Uw kleindochter is enorme fan van Lady Gaga en zingt het hele nummer 'Alejandro' uit haar hoofd? Dan houdt ze ook van de Csardas van Vittorio Monti (want die muziek werd gebruikt voor de intro van dat Gaga-nummer).
Houdt u zelf ook wat van David Bowie? Dan houdt u ook van de Heroes-symfonie van Philip Glass, volledig geïnspireerd op de gelijknamige plaat van de onlangs overleden rockster.
 

Het kan ook algemener.
Als uw vrienden of collega's van rustige muziek houden, dan is er ook altijd rustige klassieke muziek. Wat pianomuziek van Schubert of een adagio uit een romantische symfonie?
Of die ene vriend die naar wereldmuziek luistert? Dan biedt Klarafy klassieke muziek aan met etnische toetsen en stevige volkse ritmes. Antonin Dvorak, Johannes Brahms, Igor Stravinsky, Bela Bartok...kies maar.

Voor de uitzending van nu zondag 5 juni is Club Klara op zoek naar uw niet-klassieke muziek (of die van uw familie, vrienden, collega's). Al die muziek brengen we samen en laten we door Klarafy vertalen naar klassieke muziek

Mail: club@klara.be of SMS naar 6001!

 

 

Club Klara

Een programma met heel hoog inspraakgehalte.

Presentatie: Sander de Keere

Samenstelling: Sander de Keere

Contact: club@klara.be