Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De broers Geboers zijn terug

De broers Geboers zijn terugKunst & Cultuur

20 jaar na datum brengt Arne Sierens zijn stuk De broers Geboers weer op de planken. Opnieuw met Compagnie Cecilia maar met een nieuwe cast. Filip Tielens ging kjken.

Promobeeld De Broers Geboers

"Marnix Geboers komt uit het prison. En ‘t ziet er niet goed uit: zijn vrouw is nu met een andere vent, moeder ligt in ‘t ziekenhuis en zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader Noël na jaren dan ook nog eens totaal onverwachts opduikt en de Rus Andreï, de nieuwe vriend van hun ma, zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst, slaan bij onze Marnix de stoppen door: ‘t is al ‘doodkloppen’ wat de klok slaat. Gelukkig is er nog de moedige mémé die de boel recht probeert te houden."

Filip Tielens over De broers Geboers

De broers Geboers is tot 12 januari te zien in De Expeditie in Gent en gaat daarna het hele voorjaar op tournee. Alle informatie over speeldata en tickets vindt u op de website van Compagnie Cecilia

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur en in het weekend van 07 tot 10 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.