Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De Klara-app - luister, herbeluister én reageer

De Klara-app - luister, herbeluister én reageerBlijf verwonderd!

Aangekomen bij uw bestemming in het midden van een interview of een prachtig muziekstuk? Of wilt u gewoon geen seconde missen van onze programma's? Gisteren een programa gemist dat u vandaag wilt herbeluisteren? Maak dan zeker gebruik van de Klara-app: gratis beschikbaar voor iOS en Android! En vanaf nu ook met een handige reageer-functie! Deel tekstberichten, foto's en video's met de studio en ontvang berichten van Klara.
Download gratis de luister-app

Download gratis de luister-app

Met deze applicatie voor smartphone heeft u Klara altijd op zak. Zo kan u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wilt. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.

Om de gloednieuwe reageer-functionaliteit te hebben, moet u updaten naar de meest recente versie! 

Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kan u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.

U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kan u genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Klik hier en download de app voor iOS

Klik hier en download de app voor Android

De beste voorbereiding voor de Klara Top 100: download de Klara-app

Afbeeldingen van de Klara-app
undefined