Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Download nu de gratis Klara-app!

Download nu de gratis Klara-app!Blijf verwonderd!

Waarom moeten we die Klara-app nu eigenlijk downloaden? Dankzij deze gratis applicatie voor de smartphone heeft u Klara altijd op zak. Zo kan u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wilt. Of snel reageren op iets wat u op de radio hoort. Dus... heeft u de app nog niet? Aarzel dan niet: volledig gratis te downloaden én ideaal om ook op vakantie naar Klara te kunnen luisteren!

Download gratis de Klara-app

Aangekomen bij uw bestemming in het midden van een interview of een prachtig muziekstuk? Of wilt u gewoon niets missen van onze programma's? Gisteren een programa gemist dat u vandaag wilt herbeluisteren? Maak dan zeker gebruik van de Klara-app: gratis beschikbaar voor iOS en Android! En er zit dus ook een handige reageer-functie in de app! Deel tekstberichten, foto's en video's met de studio en ontvang berichten van Klara. Kortweg wordt dat dan: stuur een appje naar de studio met De Klara-app.

Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kan u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.

U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kan u genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM Urbanice, De Tijdloze en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Klik hier en download de Klara-app voor iOS

Klik hier en download de Klara-app voor Android

Gebruik jij de Klara-app al?

Afbeeldingen van de Klara-app
Afbeeldingen van de Klara-app