Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Nu op Klara:

De Klara-app

De Klara-appBlijf verwonderd!

Bent u onderweg? Of op vakantie? Maak dan zeker gebruik van de Klara-app: gratis beschikbaar voor iOS en Android! En vanaf nu ook met een handige reageer-functie! Deel tekstberichten, foto's en video's met de studio en ontvang berichten van Klara.
Download gratis de luister-app

Download gratis de luister-app

Met deze applicatie voor smartphone heeft u Klara altijd op zak. Zo kan u snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit uw favoriete Klara-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer u maar wilt. Dit alles in een herkenbare Klara-omgeving, met visuals van de componisten en/of uitvoerders en de presentatoren.

Om de gloednieuwe reageer-functionaliteit te hebben, moet u updaten naar de meest recente versie! 

Via de playlistfunctie vindt u snel de naam van een muzikaal werk terug uit de playlist van Klara. Via de app kan u snel en gemakkelijk reageren op uw favoriete radioprogramma en staat u rechtstreeks in contact met de studio. Nieuws en verkeersinformatie kan u snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Chromecast kan u bovendien alles streamen naar uw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan u de muziek die u leuk vindt delen met uw vrienden via sociale media.

U kunt niet alleen naar Klara, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Studio Brussel en MNM, kan u genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijgt u de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Klik hier en download de app voor iOS

Klik hier en download de app voor Android

Afbeeldingen van de Klara-app