Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
🎥 Herbeluister De Liefhebber met Francine Heirbaut

🎥 Herbeluister De Liefhebber met Francine Heirbaut

Op 21 september dook Katelijne Boon in het muzikale verleden en de platenkast van 'styling inspirator' Francine Heirbaut. Deze rasechte fashionista is de drijvende kracht achter Mod’Arte. Ze volgde bovendien conservatorium zang en heeft als lyrisch-dramatische sopraan steeds het creatieve en het artistieke gecombineerd met het bedrijfsleven.

Francine Heirbaut is sinds decennia actief in de HR-wereld binnen outplacement, leiderschapsontwikkeling en veranderingstrajecten in middelgrote tot grote ondernemingen. Met een opleiding in bedrijfsmanagement, kleur – en stijladvies op zak, stichtte deze rasechte fashionista recent Mod’Arte, een bedrijf waarmee ze styling op een unieke manier benadert en professionals helpt om hun identiteit, talenten en kwaliteiten visueel zichtbaar te maken. Die adviezen combineert ze met een groot inzicht en respect voor de persoon, de individuele smaak en de levensstijl.
Francine Heirbaut volgde bovendien conservatorium zang en heeft als lyrisch-dramatische sopraan steeds het creatieve en het artistieke gecombineerd met het bedrijfsleven.
Voor haar is kleding de belichaming van de kwaliteit en het ontwerp. Het is een kunstvorm die ze even passioneel benadert als het Magnificat van J.S. Bach

Meer informatie over Mod'Arte by Francine

Meer informatie over Music & Opera

  • De Liefhebber met Francine Heirbaut, op zaterdag 21 september 2019 van 10 tot 12 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
De Liefhebber met Francine Heirbaut

Afspeellijst met lievelingsmuziek

We hebben een afspeellijst met de lievelingsmuziek van Francine Heirbaut gemaakt. Die kan u via de speler hieronder beluisteren en delen. Of klik hier voor een handig overzicht met de rechtstreekse linken naar de verschillende platformen waarop de afspeellijst te vinden is.