Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister De Liefhebber met Jo De Poorter

Herbeluister De Liefhebber met Jo De PoorterBlijf verwonderd!

Jo De Poorter is zowel thuis in de communicatie als in de Europese koningshuizen, waarover hij graag en met precisie commentaar levert. De door de wol geverfde mediaspecialist begon als journalist en recensent en zette zijn allereerste stappen op televisie als de allerlaatste mannelijke omroeper bij de VRT. Ondertussen heeft hij 25 jaar primetimetelevisie op zijn actief voor alle grote zenders van Vlaanderen en Nederland. Bij welke muziek zijn hart ligt, vertelde hij in De Liefhebber.

Jo De Poorter

Jo De Poorter is expert communicatie , presentator, schrijver en public speaker. Sinds 2002 staat hij via zijn eigen adviesbureau bedrijfsleiders bij in hun communicatiestrategie. Van Bel 20-bedrijven over Vlaamse familieondernemingen tot multinationals.
Zijn carrière begon Jo De Poorter als journalist en recensent voor De Standaard en Knack. Zijn allereerste stappen op televisie zette hij als allerlaatste mannelijke omroeper bij de VRT. En ondertussen kan hij terugkijken op 25 jaar primetimetelevisie voor alle grote zenders van Vlaanderen en Nederland. Van nieuws-, praat- tot amusementsprogramma’s. Bekendste titels zijn: Liefde op het eerste gezicht, TV-Makelaar, Dinges, Het Idee, De Rode Loper en Royalty. Hij interviewde wereldleiders, staatshoofden en kunstenaars, van president Bill Clinton over koning Willem Alexander tot Lady Gaga.
Ook presenteerde hij tal van praat- en muziekprogramma’s voor de radio, onder meer bij Studio Brussel waar hij zijn eigen talkshow had: ,,De Tafel van Jo en Co’’ en het meervoudig bekroonde ,,De Tekstbaronnen’’ op Radio 1 en op Canvas. 
Hij ook is de auteur van de bestsellers ,,Succes in 100 dagen’’ en ,,De kleine gids voor grote dingen’’ over zijn huidig vakgebied: communicatie, charisma en leiderschap.
Jo doceert presentatie, interview en verslaggeving onder meer bij DPG-media. Daarnaast is hij presentator en commentator bij koninklijke gebeurtenissen en internationale events, zoals het staatsbezoek van president Obama, het huwelijk prins Harry en Meghan Markle en de 18de verjaardag van kroonprinses Elisabeth van België.

Meer informatie over Jo De Poorter

Herbeluister De Liefhebber met Jo De Poorter

De liefhebber met Jo De Poorter

Afspeellijst met lievelingsmuziek

We hebben een afspeellijst met de lievelingsmuziek van Jo De Poorter gemaakt. Die kan u via de speler hieronder beluisteren en delen:

De Liefhebber

Katelijne Boon duikt in het muzikale verleden en de platenkast van een bekende muziekliefhebber.

Presentatie en samenstelling: Katelijne Boon

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via deliefhebber@klara.be

Elke zaterdag, telkens van 10 tot 12 uur op Klara, klara.be en de Klara-app
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app