Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De Munt zet nieuwe producties online

De Munt zet nieuwe producties onlineKlassieke muziek

De Munt heeft dan wel al zijn voorstellingen tot en met het einde van dit seizoen geannuleerd, het operahuis zet sinds maart hun operaseizoen digitaal verder. En als je al door hun online aanbod heen was, dan heeft De Munt goed nieuws want er staan maar liefst 6 nieuwe producties op hun website.
© B. Uhlig - De Munt

Ook Mozarts Die Zauberflöte, in regie van Romeo Castellucci, biedt De Munt online aan

Sinds de sluiting midden maart zet De Munt hun operaseizoen online verder. Via hun website kon je eerder al o.a. Aida, Macbeth Underworld en Les Contes d’Hoffman streamen. Die konden meer dan 130.000 operaliefhebbers bekoren, en nu doen ze daar nog een flinke schep bovenop met 6 nieuwe producties.

Van 18 mei tot en met 30 juni kan je vanuit je zetel genieten van volgende operaproducties: Béatrice et Bénédict, een van Berlioz’ meest briljante composities, het feeërieke en tegelijk wrede sprookje Le Coq d'Or en L'Elisir d'Amore, in een strandversie van regisseur Damiano Micheletto.

Mozarts Die Zauberflöte, onder handen genomen door dé Romeo Castellucci, Lohengrin, het sleutelwerk in Wagners oeuvre en Orfeo & Majnun, een ambitieus community project van De Munt en zeven Europese partners, vervolledigen de lijst.

Bekijk deze operavoorstellingen op www.demunt.be.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.