Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Deel jouw vakantieboekentips en win een zomer vol boeken!

Deel jouw vakantieboekentips en win een zomer vol boeken!Blijf verwonderd!

Weet jij al wat je gaat lezen deze zomer? Deel jouw boekentips in een persoonlijke boekenkast op LangZullenWeLezen.be, neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een zomer vol boeken.
© VRT

LangZullenWeLezen wedstrijd

De boeken die je kan winnen staan klaar in de LZWL-zomerboekenkast. Waag je kans en vertrek op vakantie met een koffer vol vakantieliteratuur.

Naar de wedstrijd

Wedstrijdreglement

Campagnebeed 1 stad 19 boeken

"1 Stad, 19 Boeken": 19 Brusselse Nederlandstalige bibliotheken tippen 19 boeken voor de zomer

Deze zomer tippen de Brusselse Nederlandstalige bibliotheken 19 uitgelezen boeken, onder de toepasselijke noemer '1 Stad, 19 Boeken'. 19 Leesambassadeurs, Brusselaars met een uitgesproken voorliefde voor literatuur, selecteerden de boeken te verkrijgen in elk van de bibliotheken. Ontdek de 19 boeken in de boekenkast van "1 Stad, 19 Boeken" op LangZullenWeLezen. De boeken komen, net als de leesambassadeurs, uit alle windstreken en verbeelden Brussel als smeltkroes, als wereldstad, als kleurrijk en taalrijk geheel. Lees meer

Op donderdag 27 juni is er een feestelijke kick-off in Muntpunt met 3 leesambassadeurs die vertellen over hun favoriete boek en een optreden van Léonore.

Campagnebeeld #LangZullenWeLezen

Volg de zomerreeks van LangZullenWeLezen op Instagram

Er wordt wat afgelezen op het strand! Deze zomer leest LangZullenWeLezen mee over de schouder van zonnebadende boekenliefhebbers aan onze kust, op zoek naar hun verhalen en de band met hun uitverkoren boek. Volg deze zomerreeks met portretten van lezers aan zee op Instagram.