Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Deze week bij Valckenaers & Vanhoudt:

Deze week bij Valckenaers & Vanhoudt:Blijf verwonderd!

Schubert als inspiratiebron voor Valentin Silvestrov, Dobrinka Tabakova en Bernhard Lang en daarnaast ook de nieuwe cd van Trio Da Kali met het Kronos Quartet, Francesco Tristano, Mount Kimbie met James Blake, Lukas Lauermann, de nieuwe plaat van Blindman met een organist, plus ook memorabele tracks van George De Decker, David Orlowsky en Elysia Crampton.
Trio Da Kali met het Kronos Quartet, foto: Aga Khan Development Network

Trio Da Kali met het Kronos Quartet in V&V

Trio Da Kali staat (weliswaar zonder het Kronos Quartet) op 24 januari in 30CC in Leuven, op 25 januari in CC Lokeren, op 26 januari in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg en op 27 januari in CC Ter Vesten in Beveren!

www.triodakali-kronosquartet.com | www.worldcircuit.co.uk

photo credit: Jay Blakesberg
TRIO DA KALI & KRONOS QUARTET BRENGEN NIEUW ALBUM LADILIKAN UIT BIJ WORLD CIRCUIT RECORDS

Valckenaers & Vanhoudt

Gerrit Valckenaers en Bart Vanhoudt gaan iedere zondag om 20u op zoek naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones. En op vrijdagavond volgt om 22u een herkansing voor wie dat zou hebben gemist.

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vv@klara.be

Elke zondag van 20 tot 22 uur, en in herkansing op vrijdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.