Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Drie zusters wél naar Moskou

Drie zusters wél naar Moskou Kunst & Cultuur

Wat als de Drie Zusters van Tsjechov na honderd jaar wakker zouden worden? Wat blijft er over van hun dromen en verlangens? Wat als ze wél naar Moskou waren gegaan? Voor hun nieuwe voorstelling Den beer heeft mij gezien laten Sien Eggers, Jessa Wildemeersch en Sofie Palmers zich inspireren door Tsjechovs Drie Zusters en Rusland vandaag. Ze trekken hun warmste jas aan en doen wat de drie zusters nooit deden, ze gaan naar Moskou.
Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch© Guy Kokken

Sien Eggers, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch

Twee van de drie zusters, Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch kwamen deze ochtend langs in Espresso. Beluister hieronder het gesprek. 

De voorstelling "Den beer heeft mij gezien" gaat op vrijdag 22 februari in première bij ARSENAAL/LAZARUS in Mechelen en speelt nog tot begin mei in heel Vlaanderen.

Sofie Palmers maakte ook de podcast 'Moscow Mania' over hun reis naar Rusland en alle ontmoetingen en overpeinzingen bij De Drie Zusters van Tsjechov. Die podcast kan je hier beluisteren.

Sofie Palmers en Jessa Wildemeersch over 'Den beer heeft mij gezien'

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.