Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Drive!

Drive!Blijf verwonderd!

In de derde aflevering van The Original Soundtrack op zaterdag 14 juli 2018 gaat het over auto's. Ronkende motoren, lange roadtrips, ontsnappingen en achtervolgingen. Jeroen Struys en Robin Broos praten over hun favoriete filmscènes waarin auto's de hoofdrol spelen. Van klassieke films als Taxi Driver en Bullitt tot guilty pleasures als 'The Fast and the Furious'.
Bullitt Poster

Bullitt Poster

Zoals u kan verwachten van 2 filmjournalisten, maken zij zelf nog extra materiaal aan voor hun kranten. Zo heeft Robin zijn bijdrages voor demorgen.be verpakt in een dossier, maar ook Jeroen zit niet stil, en biedt zijn artikels ook gebundeld aan op standaard.be

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos over auto's, op zaterdag 14 juli, van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

Reageren kan via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be, maar vermeld dan wel uw favoriete filmmuziek.

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos

In het dagelijkse leven zijn ze rivalen: Jeroen is filmjournalist bij De Standaard, Robin bij De Morgen. Maar buiten de uren zijn ze gewoon beste vrienden. Op Klara sluiten ze deze zomer een pax media met een programma over filmmuziek. In The Original Soundtrack laten ze muziek horen die u terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten. En om het henzelf niet té gemakkelijk te maken, zoeken ze elke week naar de mooiste muzikale thema’s binnen een bepaald onderwerp.

Presentatie: Robin Broos en Jeroen Struys

Productie: Rolly Smeets

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be

Vanaf zaterdag 30 juni, 10 weken lang op zaterdag, telkens van 18 tot 20 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.