Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
EK Klassiek: David Golightly

EK Klassiek: David GolightlyKlassieke muziek

Ook Klara kan niet om de gekte van het EK voetbal heen. Een maand lang toont Fred Brouwers aan dat klassieke muziek en voetbalfanatisme niet noodzakelijk onverzoenbaar zijn.
David Golightly

David Golightly

David Golightly tuimelde op een merkwaardige manier de wereld van klassieke muziek in. Al even buitengewoon is zijn Symphony No. 1, opgedragen aan Middlesbrough FC. De symfonie is niet enkel geïnspireerd op de voetbalploeg, het is zowaar de orkestrale equivalent van vijf jaar van hun clubgeschiedenis. Golightly kende de atmosfeer van een voetbalwedstrijd uit de eerste hand, en laat via zijn symfonie de toehoorder hiervan proeven. 

Fred Brouwers over David Golightly

Klara Weekend

Klara Weekend, verfijnde ochtendradio bij een uitgebreid ontbijt. Broodjes, koffie, de krant en klassieke muziek om zalig bij wakker te worden.

Presentatie: Kaat Haest / Clara De Decker

Samenstelling: Niels Coekaerts

Contact: via de reageerknop in de Klara-app

Werd elke zaterdag en zondag van 07 tot 10 uur uitgezonden op Klara, klara.be en de Klara-app tot en met 2 september 2018. Voortaan hoort u op dit tijdstip Espresso.
 

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur en in het weekend van 07 tot 10 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.