Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Elena Ledda komt naar Brosella

Elena Ledda komt naar BrosellaBlijf verwonderd!

Late Night World 22 juni: Brosella festival is dit jaar een driedaagse, met op vrijdag 1 juli een hommage aan Toots Thielemans. Op zaterdag 2 juli is er onder meer het Italiaanse project 'Bella Ciao' met zangeressen Elena Ledda, Lucilla Galeazzi en Gabriella Aiello. U kunt een arrangement met overnachting winnen voor het Brosella-festival.
Pierluigi Dessi

Elena Ledda @Late Night World 22/6

Riccardo Tesi heeft met een gelegenheidsgroep stukken hernomen van het spektakel 'Bella Ciao', dat in 1964 baanbrekend was binnen de Italiaanse folk, en dat leverde de cd's 'Bella Ciao' (2015) en 'A Sud di Bella Ciao' (2021) op. Zijn gezelschap komt op 2 juli naar het Brosellafestival (het Groentheater van het Osseghempark Brussel). met zangeressen Gabriella Aiello, Lucilla Galeazzi en Elena Ledda.

Muziek van deze diva's in Late Night World, met ook muziek van Maria Mazzotta of de Canzoniere Grecanico Salonico.

Er zijn vier arrangementen te winnen voor het Brosellafestival met een overnachting in hotel Doubletree by Hilton. Klik hier om mee te spelen.

Late Night World

Wereldmuziek, van new weird folk en veldopnames, over oude blues en een noite de fado, tot stemmen uit de flamenco en oud-spelers uit Irak. 

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via latenight@klara.be

Elke woensdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.

Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.