Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Van maandag tot en met zaterdag: All That Jazz

Van maandag tot en met zaterdag: All That JazzJazz

In All That Jazz laten we van maandag tot en met zaterdag tussen 22 en 23 uur de muziek spreken en vertoeven we in het gezelschap van de meest legendarische jazzhelden.

Beluister onze afspeellijst '100 jaar jazz' via de bekende streamingplatformen.

U krijgt de beste momenten uit hun carrière aangevuld met schitterende liveopnames. Leun achterover en laat u onderdompelen in de broeierige, nachtelijke sferen van een echte jazzclub.

De hele zomer lang, van maandag tot zaterdag om 22u.

En we doen dat niet alleen op de radio. Naar aanleiding van '100 jaar jazz' in 2017 hebben we  onze online tijdslijn gelanceerd. (link opent in nieuw venster)

100 jaar jazzgeschiedenis samenvatten is niet eenvoudig. We pretenderen dan ook absoluut niet dat dit dé beste nummers zijn uit die 100 jaar. Maar we hopen alleen dat deze selectie een mooi basisoverzicht geeft. We bieden deze nummers aan als een leidraad, die hopelijk de aanzet kan zijn om zelf nog verder rond te surfen. Veel luisterplezier!

Navigeer langs de tijdslijn via de pijltjes, en klik per nummer op het 'oogje'. Dan krijgt u per nummer een pak extra muzikale informatie, en een link naar YouTube of Spotify (indien beschikbaar)

En behalve de tijdlijn, is er ook nog de afspeellijst van '100 jaar jazz'. Die kan u via de speler hieronder beluisteren en delen, of rechtstreeks via SpotifyApple Music, YouTube, YouTube Music, Deezer, Qobuz of Soundcloud vinden.

All that jazz

In All That Jazz laten we iedere dag tussen tien en elf de muziek spreken en vertoeven we in het gezelschap van de meest legendarische jazzhelden. U krijgt de beste momenten uit hun carrière aangevuld met schitterende liveopnames. Leun achterover en laat u onderdompelen in de broeierige, nachtelijke sferen van een echte jazzclub.
De hele zomer lang, van maandag tot en met zaterdag om 22 uur.

De tijdslijn die we in 2017 gemaakt hebben rond 100 jaar jazz, kan u nog steeds bekijken via 100jaarjazz.klara.be.

En nog een aanrader: volg de afspeellijst van '100 jaar jazz' op SpotifyApple Music, YouTube, YouTube Music, Deezer, Qobuz of Soundcloud.

Presentatie: -

Samenstelling: Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via jazz@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag, telkens van 22 tot 23 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 1 week lang te herbeluisteren via de site en de app.