Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Festival Oude Muziek zet concerten online

Festival Oude Muziek zet concerten onlineKlassieke muziek

Mist u uw concertbezoekjes ook al? Dan hebben wij een gouden tip voor u! Dankzij het Festival Oude Muziek in Utrecht kan u één maand gratis naar de crème de la crème van de klassieke muziek kijken via de Stingray Classica App. Netflix voor de klassieke muziekliefhebber!
Logo van Festival Oude Muziek Utrecht

U kan één maand gratis naar een ruim assortiment aan concerten kijken.

Op de Stingray Classica App staan 28 concerten van het Festival Oude Muziek 2018. Onder andere de complete reeks klavecimbelrecitals rond Couperin staan online. Ook de concerten van 2019 kan u binnenkort bingewatchen. Ga dus zeker eens grasduinen in de catalogus met ruim tweeduizend uur aan concerten, ballet- en operavoorstellingen.

Download de Stingray Classica App via de website van Festival Oude Muziek. Het festival biedt u één maand een gratis proefversie. Na afloop van de proefversie kan u verder blijven kijken aan 4,49 euro per maand. Veel kijkplezier!

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.