Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Win filmtickets en ga samen met uw vrienden gratis naar de bioscoop

Win filmtickets en ga samen met uw vrienden gratis naar de bioscoopBlijf verwonderd!

In 'The Original Soundtrack' gingen Jeroen Struys & Robin Broos vorige zomer elke week op zoek naar de mooiste muzikale thema’s uit de filmgeschiedenis. Er komt later dit jaar trouwens een tweede seizoen van dit programma, en in afwachting daarvan kan u in de prijzen vallen.

Win filmtickets en ga samen met uw vrienden gratis naar de bioscoop

U maakt kans om samen met 4 vrienden gratis naar de bioscoop te gaan.

Leuven Jazz

Robin en Jeroen zijn trouwens 2x 'live' met 'The Original Soundtrack' te gast tijdens Leuven Jazz. Op 16 en 23 maart kan u hen daar aan het werk zien en horen. Klik hier voor meer informatie

Wedstrijd

Klik hieronder op 'neem deel', geef een juist antwoord op de wedstrijdvraag en schiftingsvraag, en met een beetje geluk wint u 5 Kinepolis-tickets die geldig zijn in een vestiging van uw keuze.

U kan meespelen tot maandagavond 22 april 2019 om middernacht.

De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Tip

De wedstrijdvraag gaat over een afspeellijst die Jeroen & Robin gemaakt hebben rond het thema 'Drive'. Deze afspeellijst kan u vinden via verschillende platformen: Spotify, Apple Music, Qobuz, YouTube, YouTube Music, Deezer en Soundcloud.

The Original Soundtrack met Jeroen Struys & Robin Broos

In het dagelijkse leven zijn ze rivalen: Jeroen is filmjournalist bij De Standaard, Robin bij De Morgen. Maar buiten de uren zijn ze gewoon beste vrienden. Op Klara sloten ze vorige zomer een pax media met een programma over filmmuziek. En later dit jaar komt er een nieuw seizoen van 'The Original Soundtrack'. Daarin laten ze muziek horen die u terug katapulteert naar de meest onvergetelijke filmmomenten. En om het henzelf niet té gemakkelijk te maken, zoeken ze elke week naar de mooiste muzikale thema’s binnen een bepaald onderwerp.

Presentatie: Robin Broos en Jeroen Struys

Productie: Rolly Smeets

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via soundtrack@klara.be

Later dit jaar opnieuw via Klara, klara.be en de Klara-app.
De eerste reeks kan u nog tot 30 juni 2019 herbeluisteren via de site en de app.