Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Geen reuzen op de Zomer van Antwerpen, maar Miniaturen

Geen reuzen op de Zomer van Antwerpen, maar MiniaturenKunst & Cultuur

Royal de Luxe, het Franse straattheatergezelschap heeft een bijzondere band met de Zomer van Antwerpen. Ze trokken al verschillende zomers lang door de straten met hun befaamde reuzen: een duiker, een kleine reuzin, een sultan en zijn olifant, tot zelfs een enorme oma. Dit jaar is Royal de Luxe terug, maar met een spektakel van een heel ander formaat: Miniaturen.
Affichebeeld van 'Miniaturen'

Affichebeeld van 'Miniaturen'

De piloot van vliegmaatschappij Royal Airlines is wat je noemt een frequente reiziger. Hij brengt het meeste van zijn tijd boven de wolken door. Op een dag, terwijl de auto-pilot aanstaat, valt hij in slaap achter de knoppen... Samen met de piloot tuimel je in een droomwereld waarbij je met een vergrootglas kijkt naar onze wonderlijke, maar soms ook minder mooie wereld op kleine schaal.

Royal de Luxe staat garant voor grote gebaren, pure magie en gecontroleerde gekte. ‘Miniatures’ is een spektakelvoorstelling in een ander formaat dan je van hen gewend bent, maar met een even grote impact.

Deze voorstelling speelt op de parking van het Bosuilstadion tot en met 7 juli en is gratis.

Alle info vindt u hier.

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.