Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Gent Festival van Vlaanderen: lancering programma

Gent Festival van Vlaanderen: lancering programmaKunst & Cultuur

De 62ste editie van Gent Festival van Vlaanderen palmt alle hoeken en kanten van Gent in. Van 14 september tot en met 5 oktober. Met geniale musici, legendarische componisten en sublieme events.
Campagnebeeld Gent Festival van Vlaanderen© 2019, Gent Festival van Vlaanderen

Thema Gent Festival: verbeelding

Gent Festival trekt meer dan ooit de kaart van de stad. Het festival triggert uw verbeelding met (Gentse) grootmeesters Philippe Herreweghe en René Jacobs, pianovirtuoos David Fray, cineast Jaco Van Dormael en danseres Michèle Anne De Mey, fadista Marco Rodrigues en nog zo veel meer. Met bovendien een bijzondere zuiderse avond, Parklife dat herrijst, een ongeziene upgrade van OdeGand én de gloednieuwe Nacht van de Verbeelding, bouwt Gent Festival verder op waar het sterk in is: grootse evenementen die de hele stad omvatten.

Gent Festival van Vlaanderen neemt u opnieuw mee in een fascinerend muzikaal verhaal. We overladen u met kleuren en emoties, met dromen en visioenen. We laten u mijmeren en fantaseren. Maar bovenal willen we u inspireren, verrassen en verblijden. Welkom in het Festival van de Verbeelding!
Directeur Veerle Simoens
Groepsfoto Ô-Celli © 2019, Gent Festival van Vlaanderen
Ensemble Ô-Celli

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.