Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Gezocht: verhalen over uw eerste liefde

Gezocht: verhalen over uw eerste liefdeKunst & Cultuur

Theatermaakster Inne Goris zal volgend seizoen de voorstelling 'Ophelia' maken, over de eerste grote liefde van Hamlet in het toneelstuk van Shakespeare. Daarvoor is op op zoek naar verhalen over echte eerste liefdes. Wat weet u nog over uw eerste liefde? Waar heeft u voor het eerst gekust? Bij welke muziek moet u steeds weer aan die eerste liefde denken? In Espresso beantwoordde Inne Goris ook zelf al deze vragen.
Affichebeeld van 'Ophelia'

Affichebeeld van 'Ophelia'

Voor het muziektheaterproject Ophelia zoeken hetpaleis, LOD muziektheater en Opera Ballet Vlaanderen ‘eerste liefdesverhalen’ van zoveel mogelijk stadsbewoners uit Antwerpen en Gent, jong en oud, doorwinterd of nieuw. Van schippers tot schepenen, van kleuterjuffen tot bejaardenverzorgers. Laat van je horen.

Vertel ons je verhaal, schrijf het neer, neem het op of kom langs en fluister het in ons oor. Hang het aan de grote klok of stop het in een klein doosje. We openen het voorzichtig, beloofd.

Mail je verhaal voor 21 december 2019 naar opheliaantwerpen@hetpaleis.be (inwoners Antwerpen) of opheliagent@lod.be (inwoners Gent) of breng het binnen bij een van de drie theaterhuizen. Vermeld hierbij je leeftijd, beroep, woonplaats, telefoonnummer en mailadres.

Inne Goris over haar eerste liefde(s)

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.