Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister of download Trio van 19 mei: God is groot

Herbeluister of download Trio van 19 mei: God is grootBlijf verwonderd!

Eten, bidden, beminnen met moslims

Trio 19 mei: God is groot

Werner Trio in debat met Mounir Samuel en normaal ook met imam Khalid Benhaddou. Maar die laatste heeft zich verontschuldigd. Hij voelde zich onwel en het werd dus een dialoog met Mounir Samuel.

Mounir Samuel dook voor de Groene Amsterdammer onder in de Nederlandse en Belgische islamitische gemeenschappen. Hij legde dubbellevens bloot, sprak geloofsafvalligen en polderjihadisten, en worstelde als christen met een relatie met een moslima.

Deze aflevering is tot en met vrijdag 22 juni 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar als podcast. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of zeer eenvoudig downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Podcast van Trio van 19 mei: God is groot
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Trio

Werner Trio ging tot de zomer van 2018 in trio met twee gasten over wat goed of fout loopt en beter kan in de wereld van vandaag. Vanaf september 2018 verschoof Werner Trio naar de vrijdagavond en ging het programma 'Vrijdag' van start.

Presentatie: Werner Trio

Samenstelling: Marc Vandemoortele en Werner Trio

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via trio@klara.be

Een aantal afleveringen van Trio kan nog steeds gedownload worden als podcast.