Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Greet Samyn vrijwilligt voor De Warmste Week

Greet Samyn vrijwilligt voor De Warmste WeekBlijf verwonderd!

Vanaf dit jaar kan je niet alleen geld doneren voor De Warmste Week, je kan ook een dag meedraaien als vrijwilliger voor een goed doel. Greet Samyn ging aan de slag voor Vier het Leven, een stichting die zich richt op oudere mensen die niet alleen naar een concert of voorstelling durven gaan.

Jean en Greet

Vier het Leven neem ouderen mee uit! Een vrijwilliger komt de ouderen thuis ophalen met de eigen auto en samen gaan zijn naar een theater, concert, museum of de bioscoop. Zo kunnen ouderen die om welke reden dan ook niet meer gemakkelijk alleen naar een voorstelling kunnen gaan, toch actief blijven deelnemen aan het rijke Vlaamse culturele leven.

Samen met de vrijwilliger genieten de deelnemers van een onbezorgde avond of middag uit: Vier het Leven regelt alle praktische zaken. Door samen uit te gaan naar cultuurhuizen in de eigen gemeente of regio, kunnen deelnemers ook weer een lokaal netwerk van contacten opbouwen, dat met het ouder worden kleiner is geworden.

Meer informatie vindt u op de websites van De Warmste Week en Vier het Leven.

Greet - Vier Het leven

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.