Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Groovy groenten in Het Paleis

Groovy groenten in Het PaleisKunst & Cultuur

Voor de donkere eindejaarsdagen stoven theatergezelschap Abattoir Fermé en Het Paleis een swingende voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar, waarin groenten de hoofdrol spelen. 'Groezel of Grijsje, het levende Radijsje' vertelt het 7-dagen durende leven van een radijs vol dolle avonturen en bizarre ontmoetingen. Een Espresso-reporter ging al eens proeven.
Foto van alle acteurs van 'Groezel of Grijsje'

Loopt alles in de soep of ontdekt Groezel haar eigen smaak?

Radijsjes worden snel oud, maar in zeven dagen kan veel gebeuren. Wat wil Groezel met haar korte leven doen? Wat vindt ze leuk? Het radijsje belandt van het ene avontuur in het andere. Ze ontmoet de meest bizarre figuren, lieve mensen maar ook griezels die haar tussen een sandwich willen leggen.

Groezel of Grijsje, het levende Radijsje volgt een van de personages uit Bangerik (2018), de eerste samenwerking tussen Abattoir Fermé en hetpaleis. Met een topcast en live muzikanten neemt Stef Lernous je mee op avonturenreis. Voor een extra groovy eindejaar.

Reportage over 'Groezel of Grijsje, het levende Radijsje'

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris/ Joris Preckler

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.