Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Happy Hour op vrijdag 27 oktober

Happy Hour op vrijdag 27 oktoberKunst & Cultuur

Olav Grondelaers leert het werk van modeontwerper Olivier Theyskens en fotograaf David LaChapelle kennen. Maar eerst naar Iedereen Klassiek in Brugge!

Nina Ricci by Olivier Theyskens F/W 2007-2008, Photo: Sybille Walter, Encens Magazine, 2007 - Model: Hannelore Knuts - Styling: Haider Ackermann Hair & Make-up: Carole Colombani

Op zaterdag 28 oktober 2017 is het eindelijk zo ver: Iedereen Klassiek palmt dan het Concertgebouw en de Brugse binnenstad in. Happy Hour geeft u enkele goede redenen om naar hèt feest van de klassieke muziek in Brugge af te zakken.

Het MoMu wijdt een tentoonstelling aan één van de meest intrigerende ontwerpers: Olivier Theyskens. Elisa De Wyngaert geeft een woordje uitleg.

De 7 vrouwen van Cie. Barbarie trekken op pad met een gloednieuwe voorstelling over moederschap: Modders. Première in Bronks.

Claude Blondeel trok naar BAM in Bergen. Daar loopt een tentoonstelling over de Franse sterrenfotograaf David LaChapelle.

Passa Porta is op zoek naar liefhebbers van de Franse schrijfster Marguerite Yourcenar, die op zondag 26 november hun lievelingsfragment willen voorlezen. Bart Stouten dook alvast in zijn verzameling Yourcenar-boeken.

Koen Van Synghel trekt naar Abdij Roosenberg in Waasmunster, een ontwerp van Dom Hans van der Laan over wie nu ook een tentoonstelling loopt bij het VAI. Er zijn ook rondleidingen door de abdij.

Happy Hour

Olav luidt deze week het weekend in en trakteert u op vrijkaarten voor de beste culturele evenementen.

Presentatie: Olav Grondelaers

Samenstelling: Marc Van Rompaey

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via happy@klara.be

Elke vrijdag van 17 tot 19 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 1 week lang te herbeluisteren via de site en de app.