Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
'Heilig Hart' in première!

'Heilig Hart' in première!Blijf verwonderd!

Vanavond gaat de nieuwe voorstelling van Arne Sierens van Compagnie Cecilia in première: Heilig Hart. Over de mens met zijn liefdeskwetsuren en hoe die daar mee omgaat.

Heilig hart © Compagnie Cecilia

Heilig Hart is de nieuwe voorstelling van Arne Sierens van Compagnie Cecilia. Heilig Hart is na Poepsimpel en Zingarate het derde deel van Sierens’ drieluik over ‘Liefde in de knoop en hoe je dat kan ontknopen.’ 

Acteurs Robrecht Vanden Thoren, Gilles De Schryver, Anemone Valcke en Linde Carrijn vertolken twee koppels die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Daarbij crashen ze meer dan ze willen. Midden in de grillen van hevige verleiding en bijna opgebrand, zitten hun verslaafde zielen en lijven vol moed maar ook wanhoop.

Heilig Hart gaat vandaag in première in De Expeditie in Gent en is er tot 12 mei te zien. Alle voorstellingen zijn intussen uitverkocht, maar volgend seizoen gaat de voorstelling wel terug op tournee. Iets om al naar uit te kijken dus! Alle info vindt u op compagnie-cecilia.be.

Robrecht Vanden Thoren over Heilig Hart

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Ilya Lisser / Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur en in het weekend van 07 tot 10 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.