Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
De Twintigers: Bekijk het concert van Emma Posman

De Twintigers: Bekijk het concert van Emma PosmanKlassieke muziek

Klara is 20 jaar jong. Die verjaardag werd al gevierd maar Klara wil ook naar de toekomst kijken en schuift daarom twintig veelbelovende twintigers naar voor.
Simon Van Rompay

Emma Posman

Bekijk het concert op VRT NU

Vanavond is dat sopraan Emma Posman die samen met pianist Bert De Rycke een aantal liederen koos van Brahms, Schumann en Fauré, maar ook van de Gentse componiste Jeanne of Jane Vignery. Opera mocht in dit muzikaal portret niet ontbreken. In de aria's van Manon en La Comtesse Adèle werken haar spelplezier en acteertalent ronduit aanstekelijk. Sylvia Broeckaert had een gesprek met Emma Posman, voorafgaand aan het concert. 

Dit concert werd opgenomen in Studio Toots op 13 januari en is te bekijken via VRT NU.

Bekijk hier al een voorproefje:

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.