Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister Berg en Dal met Menno Wigman

Herbeluister Berg en Dal met Menno WigmanBlijf verwonderd!

Menno Wigman, één van de grootste levende Nederlandse dichters, stierf op 1 februari aan de gevolgen van een hartkwaal. Hij werd 51, nauwelijks 51.

Archieffoto VRT NWS

‘Mijn leven is door poëzie verpest,’ schreef dichter Menno Wigman. ‘Eerder een ziekte die je met een handvol hopeloze idioten deelt, een uitgekookte klacht die anderen vooral verveelt.’ Een eloquente manier om te zeggen dat hij het ook vooral niet kon laten.

Enkele jaren terug was hij bij Pat Donnez te gast in Berg en Dal. Een mooie, energieke man, charmant en eloquent, voor en na het gesprek frenetiek rokend. We bleven nadien corresponderen.

Op zondag 11 februari werd die uitzending opnieuw uitgezonden op Klara en nadien herbeluisterbaar aangeboden via klara.be en de Klara-app en zelfs als download via podcast.

Toch zijn er blijkbaar nog een aantal mensen die de uitzending gemist hebben. Daarom bieden we ze tijdelijk opnieuw aan via de audiospeler hieronder. Deze audio blijft beschikbaar tot maandagavond 30 april middernacht.

U kan de uitzending ook uitzonderlijk opnieuw downloaden. Het bestand is 54.8 MB groot. Klik hier met de rechtermuisknop en kies dan voor 'koppeling / link opslaan als'.

Hou er aub rekening mee dat alle programma's die we aanbieden als herbeluisterbaar, slechts tijdelijk aangeboden kunnen worden o.a. omwille van auteursrechten. Die is een tijdelijke 'inhaaldienst', een zogenaamde 'catch up-service', waarmee u een programma dat u vandaag gemist heeft, vanavond nog even kunt herbeluisteren.

Berg en Dal - I.M. Menno Wigman

Berg en Dal

Pat Donnez gaat met zijn gast een zeer persoonlijke ‘tour de force’ aan. Te vertrekken vanop een berg, of vanuit een dal.

Presentatie: Pat Donnez

Redactie / Montage: Rolly Smeets

Samenstelling: Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via bergendal@klara.be

Elke zondag van 10 tot 11 op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Berg en Dal kan ook gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.