Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister het interview met Denis Kozhukhin

Herbeluister het interview met Denis KozhukhinKlassieke muziek

Het was op woensdag 12 september 2018 aan artiest in residentie Denis Kozhukhin om het nieuwe seizoen van Flagey te openen, samen met de crème de la crème van de Franse muziekscene: Renaud Capuçon en Edgar Moreau. In dit door en door Franse programma waren deze topmusici op hun best, met als hoogtepunt het grootse Pianotrio van Maurice Ravel dat door haar originaliteit, passie en expressie uitgroeide tot één van de iconische muziekwerken van het genre.
© Marco Borggreve

Denis Kozhukhin

U kon alles rechtstreeks volgen in Klara Live en die uitzending kan nog even herbeluisterd worden via klara.be en / of de Klara-app (klik hier voor meer informatie over de Klara-app)

Een uurtje voor het concert mocht presentatrice Lut Van der Eycken Denis Kozhukhin interviewen. Dat interview werd uitgezonden tijdens de pauze, en is ondertussen ook hieronder herbeluisterbaar via de audiospeler.

Klara Live vanuit Flagey - 12/09/18 - Interview met Denis Kozhukhin

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.