Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister het interview met Denis Kozhukhin

Herbeluister het interview met Denis KozhukhinKlassieke muziek

Het was op woensdag 12 september 2018 aan artiest in residentie Denis Kozhukhin om het nieuwe seizoen van Flagey te openen, samen met de crème de la crème van de Franse muziekscene: Renaud Capuçon en Edgar Moreau. In dit door en door Franse programma waren deze topmusici op hun best, met als hoogtepunt het grootse Pianotrio van Maurice Ravel dat door haar originaliteit, passie en expressie uitgroeide tot één van de iconische muziekwerken van het genre.
© Marco Borggreve

Denis Kozhukhin

U kon alles rechtstreeks volgen in Klara Live en die uitzending kan nog even herbeluisterd worden via klara.be en / of de Klara-app (klik hier voor meer informatie over de Klara-app)

Een uurtje voor het concert mocht presentatrice Lut Van der Eycken Denis Kozhukhin interviewen. Dat interview werd uitgezonden tijdens de pauze, en is ondertussen ook hieronder herbeluisterbaar via de audiospeler.

Klara Live vanuit Flagey - 12/09/18 - Interview met Denis Kozhukhin

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Lut Van der Eycken / Sylvia Broeckaert / Vincent Verelst / Tom Verheyden

Samenstelling: Renate Weytjens / Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met vrijdag, telkens van 20 tot 22 uur op Klara, klara.be en de Klara-app
Nieuw dit seizoen: als we een mooie voorstelling op zaterdag rechtstreeks mogen uitzenden, zullen we ook op zaterdagavond een Klara Live uitzenden. Hou onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.