Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Herbeluister Klara Live op 20 november: bas Franz -Josef Selig

Herbeluister Klara Live op 20 november: bas Franz -Josef SeligKlassieke muziek

Je maakt het niet zo vaak mee: een liedrecital met een bas! Dat kon op 5 november in de Munt waar bas Franz-Josef Selig en pianist Gerold Huber samen concerteerden in een door en door romantisch programma vol herfstmelancholie. Ze brachten liederen van Carl Loewe, Hugo Wolf en Rudi Stephan. Die laatste is een weinig bekend Duits componist die intense, lyrische muziek schreef maar veel te jong stierf in de loopgraven van de eerste wereldoorlog.
bas Franz-Josef Selig

bas Franz-Josef Selig

Klara Live

Klara's dagelijkse concertmoment, met eigen opnamen van binnenlandse concerten en een uitgelezen selectie uit het indrukwekkende Europese concertaanbod.

Presentatie: Nicole Van Opstal / Sylvia Broeckaert/ Lies Steppe

Samenstelling: Birgit van Cleemput / Els T’ Seyen / Felicia Bockstael / Renate Weytjens / Sylvia Broeckaert / Marc Vandemoortele

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via klaralive@klara.be

Van maandag tot en met zaterdag. Op weekdagen in principe van 20 tot 22 uur, en op zaterdag van 20 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app. Omwille van rechtstreekse uitzendingen die vroeger of later kunnen beginnen of omwille van andere elementen, kunnen deze uren soms wijzigen. Hou dus zeker onze site en nieuwsbrief in de gaten voor alle details.

Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.