Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Het audiodagboek van Steven Vanhauwaert

Het audiodagboek van Steven VanhauwaertBlijf verwonderd!

Belgische pianist Steven Vanhauwaert woont en werkt al 15 jaar in Amerika. We volgen hem in spannende verkiezingstijden. Heeft hij hinder van corona? En hij laat ons meeluisteren naar zijn nieuwste cd’s. Zijn audiodagboeken kan je volgen bij Music Matters van 26 tot 29 oktober.
www.stevenvanhauwaert.com

pianist Steven Vanhauwaert

Van Brussel naar Los Angeles

Na het behalen van zijn masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium Brussel trok pianist Steven Vanhauwaert naar Los Angeles om verder te studeren bij Kevin Fitz-Gerald aan de University of Southern California. Naast piano studeert hij er ook jazz en improvisatie. Steven blijft in de Verenigde Staten en bouwt er een indrukwekkende carrière uit. Meer informatie over Steven lees je hier.

Solo album

Het Franse label Editions Hortus bracht onlangs een solo album uit van Steven Vanhauwaert met originele werken van Ferruccio Busoni: de monumentale Fantasia Contrappuntistica, het Indianisches Tagebuch, 2 Elegies, en de Fantasia Nach J.S. Bach. Bekijk en beluister hier een voorsmaakje.

Volg het audiodagboek van pianist Steven Vanhauwaert bij Music Matters, van 26 tot 29 oktober, 12 uur tot 14 uur, op Klara.

Audiodagboek Steven Vanhauwaert 1
Audiodagboek Steven Vanhauwaert 2
Audiodagboek Steven Vanhauwaert 3

Music Matters

Een langoureus en genereus muziekprogramma met klassiek maar ook jazz en world. Olav Grondelaers meandert tussen allerhande ‘muziekaangelegenheden’ en zet daar waar nodig een uitroepteken. Want: music matters, muziek maakt het verschil!

Presentatie en redactie: Olav Grondelaers

Muzieksamenstelling en redactie: Vincent Goris

Eindredactie: Liesbet Vereertbrugghen

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via music@klara.be

Van maandag tot en met donderdag van 12 tot 14 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.