Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Het Elfde Uur: aflevering 18 (11 november - 04 uur)

Het Elfde Uur: aflevering 18 (11 november - 04 uur)Blijf verwonderd!

3,2 miljoen mannen zitten als krijgsgevangenen vast wanneer de oorlog ten einde loopt. Hun 11 november verloopt heel anders dan die van hun strijdende makkers. Zij die dicht bij de frontlinie zitten horen de kanonnen nog bulderen. Hier en daar zijn er muitende cipiers die gevangene vrijlaten.
© VRT rr

Duitse krijgsgevangenen.

Om 4.00 uur beginnen de Fransen en Amerikanen met een zware artilleriebeschieting op de Duitse linies. Ter voorbereiding van een nieuwe aanval?

Vanaf 10 november om 11.00 uur verschijnt er hier elk uur op de site een nieuwe aflevering. Via het overzicht op klara.be/hetelfdeuur kan u makkelijk doorklikken naar een aflevering. Op al die pagina's staat (net zoals hieronder) een radiospeler waarmee u die aflevering kunt beluisteren én downloaden.

We sturen deze afleveringen ook naar Apple Podcasts, iTunes en Google Podcasts. Maar daar hebben we geen perfecte controle over het moment waarop ze gepubliceerd worden, dus daar kan u soms even wat langer moeten wachten. Uiteraard kan u de podcast ook toevoegen aan uw podcastprogramma naar keuze, en dat kan via deze RSS-link of via de download-optie in onderstaande audiospeler.

Reageren kan altijd via de Klara-app (klik hier om die gratis te downloaden) of via hetelfdeuur@klara.be

Het Elfde Uur: aflevering 18 (11 november - 04 uur)
Klik hier om dit audiobestand te downloaden