Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Het Pleintje van Meneer Sax

Het Pleintje van Meneer SaxKunst & Cultuur

Vandaag marcheren we als een echte fanfare! Dat klinkt feestelijk, maar hoe klinkt het als de fanfare buiten speelt, moe is en geen zin meer heeft om door de straat te stappen? Of als er iemand uit de fanfare een liefdesbrief krijgt, en de anderen jaloers zijn? De fanfare houdt halt op het pleintje waar de geheimzinnige Meneer Sax woont... Stap mee met het sprankelende Ebonit Saxofoonkwartet in deze meeslepende optocht vol swingende muziek en humor!
© Carlos Rosas

Ebonit

Concertgebouw - Concertzaal • 13.40 - 14.30 uur

Ebonit Saxofoonkwartet:

  • Marijke Schröer, saxofoonDineke Nauta, altsaxofoon 
  • Mateusz Pusiewicz, tenorsaxofoon
  • Paulina Marta Kulesza, baritonsaxofoon
  • Jochem Stavenuiter, regie
  • Oorkaan, productie

Met muziek van Johann Sebastian Bach, Gioacchino Rossini, Maurice Ravel, György, Ligeti, Charles Mingus en Carlos Jobim.

Opgelet

⚠️ 🚆 Belangrijke informatie i.v.m. het treinverkeer 🚆 ⚠️

Op 26 & 27 oktober 2019 zullen er werken zijn aan het spoor in Brugge-Station. Hierdoor zal het treinverkeer gehinderd worden. Meer info op www.belgiantrain.be & www.concertgebouw.be.

Dineke Nauta over Het Pleintje van Meneer Sax

Iedereen Klassiek 2020

Ook dit jaar verwelkomt Klara muziekliefhebbers in Brugge op Iedereen Klassiek. We gaan voor een extra veilige editie, met klinkende namen als Wannes Cappelle en Astrid Stockman, verrassende projecten voor de hele familie en heerlijke orkestmuziek door onder meer Bryggen en Brussels Philharmonic. Reserveer je ticket vanaf 12 oktober!