Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Het Pleintje van Meneer Sax

Het Pleintje van Meneer SaxKunst & Cultuur

Vandaag marcheren we als een echte fanfare! Dat klinkt feestelijk, maar hoe klinkt het als de fanfare buiten speelt, moe is en geen zin meer heeft om door de straat te stappen? Of als er iemand uit de fanfare een liefdesbrief krijgt, en de anderen jaloers zijn? De fanfare houdt halt op het pleintje waar de geheimzinnige Meneer Sax woont... Stap mee met het sprankelende Ebonit Saxofoonkwartet in deze meeslepende optocht vol swingende muziek en humor!
© Carlos Rosas

Ebonit

Concertgebouw - Concertzaal • 13.40 - 14.30 uur

Ebonit Saxofoonkwartet:

  • Marijke Schröer, saxofoonDineke Nauta, altsaxofoon 
  • Mateusz Pusiewicz, tenorsaxofoon
  • Paulina Marta Kulesza, baritonsaxofoon
  • Jochem Stavenuiter, regie
  • Oorkaan, productie

Met muziek van Johann Sebastian Bach, Gioacchino Rossini, Maurice Ravel, György, Ligeti, Charles Mingus en Carlos Jobim.

Opgelet

⚠️ 🚆 Belangrijke informatie i.v.m. het treinverkeer 🚆 ⚠️

Op 26 & 27 oktober 2019 zullen er werken zijn aan het spoor in Brugge-Station. Hierdoor zal het treinverkeer gehinderd worden. Meer info op www.belgiantrain.be & www.concertgebouw.be.

Dineke Nauta over Het Pleintje van Meneer Sax

Iedereen Klassiek 2021

Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassiek. Wie er eerder al bij was, kan erover getuigen, zó vier je feest met klassieke muziek.
Samen met het Concertgebouw en de vele partners in Brugge stelt Klara een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. We warmen op met het nieuwe Brugse strijkorkest Bryggen en sluiten traditiegetrouw af met Brussels Philharmonic.

Met Bryggen, Brussels Philharmonic, Let’s Klez, Tana Quartet, Crossbones | Trombone Collective, Vlaams Radiokoor, Opera Caramba, Psallentes, Belgian Brass Soloists, Ignace Michiels, Wim Berteloot

Live mee te maken in Brugge, na reservatie. Of te volgen op Klara, of via de Klara-app