Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Hier is Charl Telosqa

Hier is Charl TelosqaBlijf verwonderd!

Late Night Shift is terug op donderdagavond. Deze week met straffe tracks van Helen Svoboda, Thanya Iyer, Nightports, Joachim Badenhorst, Anna Homler, Lucrecia Dalt, Ceci n'est pas un Violon, Jon Hassell, Brian Eno, Nick Gill, Mirek Coutigny, Vladislav Delay, Sly Dunbar en Robbie Shakespeare, Matmos èn Charl Telosqa.
Hier is Charl Telosqa©Charlotte Schoeters

Dat ze straf kon zingen wisten we al, maar ook haar beats zijn niet te versmaden; Charlotte Schoeters aka Charl Telosqa!

Talent uit eigen land, Charlotte Schoeters, bij Klara al bekend als zangeres bij het Vlaams Radiokoor en Collegium Vocale Gent. Maar sinds mei ook van haar hoogstpersoonlijke Charl Telosqa-project. Daar was ze al een jaar of tien op aan het broeden, maar nu heeft ze ook de stap gezet om zich zo aan de wereld te presenteren. Ze produceert alles zelf, van zanglijnen en beats tot video's. Wij zijn redelijk onder de indruk. Weer een naam om in het oor te houden, zoals we dat kort voor de zomer ook al voorhadden met Naima Joris en kijk, binnenkort speelt zij al op Jazz Middelheim.

Late Night Shift 03 09 2020

Late Night Shift

Welkom in een wereld vol klankavontuur!

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via latenight@klara.be

Elke donderdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.