Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Hier is Stijn Kuppens

Hier is Stijn KuppensBlijf verwonderd!

Valckenaers & Vanhoudt laten deze week op Klara muziek horen van Martin Hayes & Brooklyn Rider, Cosmo Sheldrake, Latin Playboys, Joan Jeanrenaud, Kronos Quartet, Vladimir Martynov, Tom Zé, Penguin Cafe Orchestra, Caroline Shaw, Harry Partch, Hannah Lash, Slobodan Jovanovic en Arve Henriksen. Plus ook talent van bij ons; cellist Stijn Kuppens. Voor zijn solostuk 'Pas de deux' liet hij zich o.m. inspireren door de Schotse Highlands, drums en ballet. Tune in Joh!
V&V 08 09 2019S.Kuppens

Stijn Kuppens bij V&V

Op 9 september is Stijn Kuppens trouwens ook te gast bij onze geweldige collega Olav Grondelaers om er in 'Music Matters' te praten over zijn 'Inner Cello'. Hij laat dan (voor het eerst op de radio) ook deze stukken horen: Montagnes, Tak en Chaconne Theobroma.

Valckenaers & Vanhoudt

Gerrit Valckenaers en Bart Vanhoudt gaan iedere zondag om 20u op zoek naar pure schoonheid in grensverleggende muziek van vroeger en nu. Met verrassende zijsprongen en onverwachte combinaties, met nieuwe geluiden en boeiende schemerzones. En op vrijdagavond volgt om 22u een herkansing voor wie dat zou hebben gemist.

Presentatie: Bart Vanhoudt

Samenstelling: Gerrit Valckenaers

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vv@klara.be

Elke zondag van 20 tot 22 uur, en in herkansing op vrijdag van 22 uur tot middernacht op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.