Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Op zaterdag 26 oktober 2019 is het opnieuw 'Iedereen Klassiek'

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het opnieuw 'Iedereen Klassiek'

Iedereen Klassiek 2019

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het opnieuw tijd voor Iedereen Klassiek, oftwel hét feest van de klassieke muziek. Wie er bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. U kan ondertussen alle details nalezen op onze site en daar kan u ook het programmaboekje downloaden in PDF-formaat.

Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereidt het Concertgebouw een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. Nodig voor dit gratis evenement dus familie en vrienden uit en laat hen kennismaken met de kracht en schoonheid van Bach, Beethoven en Brugge. 

Klik hier om het programmaboekje te downloaden in PDF-formaat

 

Op zaterdag 26 oktober 2019 is het opnieuw 'Iedereen Klassiek'

ARCHIEF IEDEREEN KLASSIEK

Duik hieronder in de archieven van Iedereen Klassiek.

Zoals steeds gingen we ook in 2018 van start met Zot van Bach. Want niets is zo heilzaam als samen zingen. Vorige edities met koralen uit grotere Bachwerken zoals de Johannes- en Mattheuspassie, deze keer viel de keuze op het Weihnachtsoratorium. De formule is intussen gekend: vier solisten zingen om beurt bekende aria’s uit dit prachtige werk, daartussen zingen -liefst zoveel mogelijk zangers- enkele koralen.