Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Iedereen Klassiek 2018

Iedereen Klassiek 2018Klassieke muziek

Op zaterdag 27 oktober 2018 is het opnieuw tijd voor Iedereen Klassiek, oftwel hét feest van de klassieke muziek. Wie er de afgelopen jaren bij was, kan erover getuigen: zó vier je feest met klassieke muziek. Hier kan u het hele programma nalezen en het programmaboekje in PDF-formaat downloaden!

Sfeerbeeld Iedereen Klassiek

Iedereen Klassiek neemt alles en iedereen mee in een vrolijk bad klassieke muziek. Samen met initiatiefnemer Klara en de vele partners in Brugge bereidt het Concertgebouw een uitbundig programma voor, met vertakkingen in de hele binnenstad. Nodig voor dit gratis evenement dus familie en vrienden uit en laat hen kennismaken met de kracht en schoonheid van Bach, Beethoven en Brugge.

Zoals steeds warmen we op met Zot van Bach. Want niets is zo heilzaam als samen zingen. Vorige edities met koralen uit grotere Bachwerken zoals de Johannes- en Mattheuspassie, deze keer valt de keuze op het Weihnachtsoratorium. De formule is intussen gekend: vier solisten zingen om beurt bekende aria’s uit dit prachtige werk, daartussen zingen -liefst zoveel mogelijk zangers- enkele koralen. Zin om mee te zingen? Klik hier en schrijf je in!

Klik hier om het programmaboekje te downloaden in PDF-formaat, inclusief handig plannetje en schema

Belangrijk!

Iedereen Klassiek is een gratis evenement. Plaatsen kunnen niet op voorhand gereserveerd worden. Er is toegang tot de activiteiten voor zover er plaats is. Op sommige locaties is het aantal plaatsen beperkt. ls een locatie volzet is, zal de organisatie u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

iedereen Klassiek 2018 - televisiespot

Campagnebeeld Iedereen Klassiek 2018

ARCHIEF IEDEREEN KLASSIEK

Duik hieronder nog wat verder in de archieven van Iedereen Klassiek.

Iedereen Klassiek

Loopt u soms verloren in de wijde wereld van de klassieke muziek of bent u wel geïnteresseerd maar weet u niet waar te beginnen? Of walst u gewoon graag door de kamer op dat ene onovertroffen ballet? Dan is Iedereen Klassiek voor u geknipt. Maar ook wie verbluffende ontdekkingen wil doen in het minder bekende repertoire moet zeker luisteren. Iedereen welkom in Iedereen Klassiek!

Presentatie: Sander De Keere

Samenstelling: Sander De Keere

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via iedereenklassiek@klara.be

Elke zondag, telkens van 14 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien zijn de uitzendingen nog 2 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.