Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Cara, Sieglinde en Wim zetten Sint-Trudo in de bloemetjes

Cara, Sieglinde en Wim zetten Sint-Trudo in de bloemetjesBlijf verwonderd!

Het Sint-Trudoziekenhuis in Sint-Truiden doet prachtig werk en daarom gingen onze Klara-presentatrices Cara en Sieglinde - samen met Wim Lybaert - hen graag een handje helpen in de tuin. Hun uitdaging haalde meer dan €1400 op voor Iedereen tegen kanker, maar u kan de actie natuurlijk nog steeds steunen! Bekijk hier een videoverslag.

Klara-presentatrices Cara en Sieglinde. Foto (c) VRT / Geert Van Hoeymissen

Repo Cristel & Ilse
Sint Trudo

>> KLIK HIER OM DE UITDAGING VAN CARA EN SIEGLIND NOG VERDER TE STEUNEN

Elk jaar krijgen 40.000 Vlamingen kanker. Dat zijn elke dag 110 Vlamingen die de diagnose krijgen. Kanker treft iedereen. Ook het succes van de fictiereeks Gevoel voor tumor die momenteel op Eén te zien is, toont aan dat het thema niemand onberoerd laat. Daarom slaan Eén en Kom op tegen Kanker de handen in elkaar voor de campagne Iedereen tegen Kanker. Met de slogan ‘Ik daag kanker uit’, roepen ze heel Vlaanderen op om mee de strijd tegen kanker aan te gaan. Ook Ketnet voert mee actie met een eigen uitdaging ‘De Pet op tegen Kanker’. Samen, jong en oud, groot en klein dagen we de vreselijke ziekte uit. Met acties, steun en warmte geloven we dat we kanker klein krijgen.

Vanaf 17 april tot 27 mei schuiven bekende en onbekende Vlamingen hun angsten aan de kant of steken hun handen uit de mouwen om een uitdaging aan te gaan. Met die uitdaging zamelen ze geld in. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen om Iedereen tegen Kanker te steunen en zo de ziekte te vermijden, bestrijden en verzachten. Een stap richting een wereld zonder kanker.

>> KLIK HIER EN STEUN DE UITDAGING VAN CARA EN SIEGLINDE

Espresso

Espresso, uw ochtendradio met pit! Ontwaak met rustige muziek, blijf op de hoogte van het culturele leven in Vlaanderen en ontdek wat Klara vandaag voor u in petto heeft.

Presentatie: Clara De Decker / Greet Samyn

Samenstelling: Vincent Goris

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via espresso@klara.be

Elke weekdag van 06 tot 09 uur en in het weekend van 07 tot 10 uur via Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 24 uur lang te herbeluisteren via de site en de app.