Ga naar de inhoudLuister live op radioplus
Op 16 november in 'Vrijdag': Intimiteit en angst

Op 16 november in 'Vrijdag': Intimiteit en angstBlijf verwonderd!

Allemaal snakken we naar intimiteit en genot. Maar angst staat in de weg. Waar die angst vandaan komt, en hoezeer onze intimiteit is beïnvloed door een alomtegenwoordig, maar moeilijk identificeerbaar Ander, legde klinisch psycholoog Paul Verhaeghe uit aan Werner Trio in de aflevering van 'Vrijdag' van 16 november. En vanaf nu ook beschikbaar als podcast!

"Intimiteit", Paul Verhaeghe (de Bezige Bij)

Deze aflevering is tot en met donderdag 6 december 2018 herbeluisterbaar via klara.be en de Klara-app én is ook beschikbaar via Apple Podcasts, iTunes, Google Podcasts en RSS. Op die manier kan u uitzendingen ook downloaden en bewaren voor later.

Of u kan deze aflevering ook via de audiospeler hieronder beluisteren of downloaden via een druk op de 'klik hier'-tekst onderaan de audiospeler.

Vrijdag - podcast - Vrijdag 16 november 2018
Klik hier om dit audiobestand te downloaden

Vrijdag

Het duidingsprogramma van Klara: de zender blijft op zijn eigen kritische manier kijken naar de maatschappelijke, socio-economische en culturele actualiteit. Vrijdag voegt onbelichte perspectieven toe aan belangrijke debatten van de afgelopen week.

Annemie Peeters, die op Radio 1 vele luisteraars beroert met haar project 'fifty-fifty', presenteert vanaf 22 maart het programma Vrijdag op Klara. Door de afwezigheid van presentator Werner Trio werd het programma sinds december niet meer uitgezonden. In afwachting van zijn terugkeer neemt Radio 1-collega Annemie Peeters de presentatie over. In Vrijdag bevraagt ze elke week denkers, wetenschappers en journalisten over hun expertise en neemt samen met hen de actualiteit onder de loep. 

Presentatie: Werner Trio / Annemie Peeters

Samenstelling: Marc Van Rompaey

Contact: via de reageerknop in de Klara-app of via vrijdag@klara.be

Elke vrijdag van 17 tot 18 uur op Klara, klara.be en de Klara-app.
Nadien is de uitzending nog 4 weken lang te herbeluisteren via de site en de app.

En Vrijdag kan ook elke week gratis gedownload worden als podcast. Zo kan u een uitzending steeds bewaren voor later.